• VERSTERKING GEZOCHT!
  • Wij zijn op zoek naar versterking van ons team! Kijk op de pagina met vacatures voor meer informatie!

Schoonheidssalon & pedicure in Voorhout

Bij Salon Wonderschoon kan je terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen, het verven van wenkbrauwen en wimpers, een ontspannende massage, ontharen van het gehele lichaam en gezicht of een pedicure en manicure met gellak. 

Wonderschoon is gevestigd in Voorhout. Klik hier voor een impressie van de salon.

 


Versterking gezocht!

Ben jij gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken jij de persoon die jij helemaal bij Salon Wonderschoon ziet werken? Kijk dan hier voor meer informatie of stuur een mail naar info@salonwonderschoon.nl.


Wonderschoon

Welkom op de website van Salon Wonderschoon

Mijn naam is Daphne Vasen, 26 jaar oud en sinds 2015 gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Na twee jaar mijn salon aan huis te hebben gehad was het tijd voor een nieuwe stap. Sinds 1 september 2022 vind je Salon Wonderschoon op de Herenstraat 60D in Voorhout!

Wil je meer weten over mij of het team van Salon Wonderschoon? Klik dan hier.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon!

Bij Salon Wonderschoon kun je terecht voor al jouw Loveli producten. Bestellingen kunnen worden afgehaald in de salon of worden bezorgd.


De overgang en jouw huid

Wat doet de overgang met je huid?Afgezien van de pubertijd, is de overgang één van de meest uitdagende periode voor je huid.Om de overgang beter te begrijpen zal ik je eerst wat meer uitleggen over hormonen.

Lees meer »