Daphne Vasen  - Eigenaresse Salon Wonderschoon

Daphne is 28 jaar oud en sinds 2015 gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Op haar 18e begon zij haar eerste schoonheidssalon in Leiden, daarna verhuisde zij naar Warmond tot 2019. Na wat omzwervingen buiten de branche heeft zij in 2020 opnieuw een schoonheidssalon geopend, Salon Wonderschoon in Voorhout.

Neline van der Meij -  Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure 

Neline is 25 jaar oud en sinds 1 juni 2023 is zij werkzaam bij Salon Wonderschoon als Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure, zij is er op de maandagmiddag en -avond, woensdag, donderdag en vrijdag! Neline is afgestudeerd met acne specialisatie, maar ook voor alle andere behandelingen zoals een pedicure kan je bij haar terecht! 

Nikita Slingerland -  Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure 

Nikita is 31 jaar oud en sinds 15 april 2024 is zij werkzaam bij Salon Wonderschoon als Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure, zij is er op de maandag, woensdag, en vrijdag! Nikita is gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en heeft ruime ervaring binnen het vak, je kunt dan ook voor alle behandeling bij haar terecht! 

Kylie de Vroomen -  Stagiaire

Kylie is 18 jaar oud en loopt stage bij Salon Wonderschoon voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, zij is er op de woensdag en donderdag! Kylie zit in haar tweede leerjaar en daarom kun je nog niet voor alle behandelingen bij haar terecht. In de online agenda kun je vinden voor welke behandelingen je wel al bij haar terecht kan.