Gezichtsbehandelingen

Huidanalyse/Intake      Gratis

Tijdens de intake bespreken we jouw wens op het gebied van huidverbetering, bekijken we je huid door middel van een huidanalyse en krijg je advies over welke producten en behandelingen het beste bij jouw huid passen. 

SPA Eye                          30 minuten €37,  i.c.m. een gezichtsbehandeling €18,50                                       

All eyes on you! Laat je ogen stralen met deze speciale behandeling gericht op het verfrissen en verzorgen van de huid rondom de ogen. Het verstrakt de huid rondom de ogen en laat tekenen van vermoeidheid verdwijnen d.m.v. een cupping massage. De actieve ingrediënten in onder andere het masker en serum zorgen voor een optimale verzorging. Na de behandeling heb je een frisse blik en zijn fijne lijntjes verleden tijd. 

 

SPA Short                       30 minuten €39,50     

Eerste keer bij wonderschoon? Dan is de SPA short perfect om mee te beginnen, we starten met een uitgebreide huidanalyse waarna we in 30 minuten de huid laten wennen aan de actieve werkstoffen van de fijne producten aangepast op jouw huidtype. 

 

SPA Special                    45 minuten €58     

Een speciale behandeling voor de huid die net even wat meer aandacht en verzorging kan gebruiken. Denk hierbij aan een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie, droge huid of een doffe en vale huid. In deze behandeling werken we huidvernieuwend en zorgen we er voor dat huidproblemen worden aangepakt door bijvoorbeeld de vochtbalans te herstellen, met glycolzuur huidverkleuringen op te helderen of bij acne de talg productie te reduceren. Voor iedereen is de behandeling op maat gemaakt!


SPA Zen                          60 minuten €65   

Kom helemaal tot rust en geniet van ultieme ontspanning tijdens de SPA zen behandeling, hierin werken we met heerlijke producten aangepast op jouw huidtype. Na een lichte reiniging kan je verschillende massages met pure oliën en warme handdoeken verwachten. Na de behandeling voelt je huid zacht en schoon.

 

SPA Anti-aging boost    60 minuten €70   

In deze boost behandeling onderga je na de intensieve reiniging een activerende cupping massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een rijk olie serum. Dit zet de huid zelf aan het werk om collageen aan te maken, waardoor je een verstevigend effect creëert. De huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen zoals een puur 20% vitamine c serum. De behandeling geeft direct een fris en stralend resultaat.

 

SPA Fruitzuurpeel*       45 tot 60 minuten €75       

In deze specialistische behandeling wordt door middel van verschillende fruitzuren de huid intensief aangepakt. Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken wat een gunstig effect heeft op o.a. acne, pigment, verhoorning, oppervlakkige rimpels en de vochtbalans van de huid.

 

SPA Fruitzuurpeel*    Kuur 6 behandelingen + Anti-aging protect cream SPF 50 €445

In deze kuur worden er 6 fruitzuur behandelingen uitgevoerd met een interval van 2 tot 4 weken. Hierin wordt de peeling opgebouwd en de huid intensief aangepakt waardoor het resultaat steeds beter zal worden.

 

*Let op: Deze behandeling wordt niet tussen juni en augustus uitgevoerd, dit omdat de huid na de behandeling erg vatbaar is voor zonverbranding. M.U.V. De salicylzuur peel, speciaal voor de acne huid. Deze mag het gehele jaar toegepast worden.