Wonderschoon » Behandelingen en tarieven » Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Huidanalyse/Intake          Gratis

Tijdens de intake bespreken we jouw wens op het gebied van huidverbetering, bekijken we je huid door middel van een huidanalyse en krijg je advies over welke producten en behandelingen het beste bij jouw huid passen.

SPA Eye                                 30 minuten €35  i.c.m een gezichtsbehandeling €17,50       Voor de huid rondom de ogen

All eyes on you! Laat je ogen stralen met deze speciale behandeling gericht op het verfrissen en verzorgen van de huid rondom de ogen. Het verstrakt de huid rondom de ogen en laat tekenen van vermoeidheid verdwijnen d.m.v. een cupping massage. De actieve ingrediënten in onder andere het masker en serum zorgen voor een optimale verzorging. Na de behandeling heb je een frisse blik en zijn fijne lijntjes verleden tijd. 

 

SPA Short                            30 minuten €35          Alle huidtypen

Eerste keer bij wonderschoon? Dan is de SPA short perfect om mee te beginnen, we starten met een uitgebreide huidanalyse waarna we in 30 minuten de huid laten wennen aan de actieve werkstoffen van de fijne producten aangepast op jouw huidtype. 

 

SPA Zen                               45 minuten €55          Alle huidtypen

Kom helemaal tot rust tijdens de SPA zen behandeling, hierin werken we met heerlijke producten aangepast op jouw huidtype. Na een lichte reiniging kan je verschillende massages met pure oliën en warme handdoeken verwachten. Na de behandeling voelt je huid zacht en schoon.

 

SPA Hydra                          45 minuten €55          Droge, vochtarme en gevoelige huid

Speciaal voor de droge, vochtarme en gevoelige huid. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van hyaluronzuur, om de vochtbalans te herstellen. Alle producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan. Na de behandeling voelt de huid soepel en tekenen van droogte nemen af.

 

SPA Brightening              45 minuten €55          Hyperpigmantatie, doffe en vale huid

Perfecte behandeling om hyperpigmentatie aan te pakken. Er wordt gewerkt met glycolzuur om huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Doordat de doorbloeding in de huid op gang wordt gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd ziet de huid er stralend en meer egaal uit.

 

SPA Clear                           60 minuten €60        Onrustige, onzuivere huid met puistjes en verstopte poriën

De huid en de poriën worden diep gereinigd door middel van salicylzuur waar nodig. Verder wordt er gewerkt met een zeer effectief zuiverend houtskool masker, met als afsluiter organic jojoba olie om de talgproductie te reduceren. 

 

SPA Anti-aging boost    60 minuten €60         Rijpe huid met tekenen van veroudering

In deze boost behandeling onderga je na de intensieve reiniging een activerende cupping massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een rijk olie serum. De huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen. De behandeling geeft direct een fris en stralend resultaat.

 

SPA Fruitzuurpeel*        45 tot 60 minuten €70          Alle huidtypen die aandacht kunnen gebruiken

In deze specialistische behandeling wordt door middel van verschillende fruitzuren de huid intensief aangepakt. Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken wat een gunstig effect heeft op o.a. acne, pigment, verhoorning, oppervlakkige rimpels en de vochtbalans van de huid.

 

SPA Fruitzuurpeel*    Kuur 6 behandelingen + Anti-aging protect cream SPF 50 €399

In deze kuur worden er 6 fruitzuur behandelingen uitgevoerd met een interval van 2 tot 4 weken. Hierin wordt de peeling opgebouwd en de huid intensief aangepakt waardoor het resultaat steeds beter zal worden.

 

*Let op: Deze behandeling wordt niet tussen juni en augustus uitgevoerd, dit omdat de huid na de behandeling erg vatbaar is voor zonverbranding. M.U.V. De salicylzuur peel, speciaal voor de acne huid. Deze mag het gehele jaar toegepast worden.