Houtskool, wel of niet doen?

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 19:00

Gisteravond keek ik het programma Keuringsdienst van Waarde. Houtskool, je vindt het tegenwoordig overal in terug. Hier gaat er een zak per week doorheen. Niet omdat we onze tanden er mee poetsen of ik het op mijn gezicht smeer, maar omdat Tjerk, mijn vriend, gek is op barbecue.


Het klopt dat de actieve kool een zuiverende werking heeft. Maar kijk uit met wat je zomaar allemaal op je gezicht smeert.

Bijvoorbeeld de houtskool poriën strips/maskers, die mega plakkerig zijn en bijna pijn doen bij het verwijderen. Deze producten verwijderen namelijk je natuurlijke talgklierdraadjes. Talgklierdraadjes heeft iedereen en heeft ook iedereen nodig om de huid soepel te houden. Reinig je de huid te agressief dan kan je daardoor je huid beschadigen en huidproblemen veroorzaken als acne, eczeem en allergische reacties.

Wees bewust met wat je op je gezicht smeert, heb je zelf geen idee? Boek dan een gratis huidanalyse in via www.salonwonderschoon.nl en dan kijken we samen wat het beste bij jouw huid past.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.