Prijsverhouding

Gepubliceerd op 26 september 2023 om 13:00

Vind jij de producten van Salonnepro misschien te prijzig? En kies je liever voor een goedkoper product? Een product bij een drogist of in de supermarkt kan voor een goedkopere prijs verkocht worden omdat er veel gebruik gemaakt wordt van vulstoffen die helaas weinig met de huid doen. Actieve ingrediënten zijn prijzig en kunnen niet in hoge percentages in goedkopere producten verwerkt worden. Bepaalde huidverbeterende peptiden kunnen maar zo duizenden euro’s per kilo kosten, waardoor deze ingrediënten niet in goedkope producten verwerkt kunnen worden.

Daarnaast zijn er ook merken die duurder zijn, maar die alsnog weinig actieve werkstoffen bevatten. Vaak betaal je dan voor de merknaam in plaats van voor het product. In veel gevallen kan je een redelijke inschatting maken vanuit de ingrediëntenlijst. Een voorbeeld: als er veel plantaardige oliën aan het begin en midden van de ingrediëntenlijst staan, dan is het een product dat in de basis al een hogere kostprijs heeft (plantaardige oliën zijn erg prijzig) en een betere werking (deze oliën zitten vol met vitaminen, antioxidanten en aminozuren). Wanneer je aan het begin en midden van een ingrediëntenlijst veel siliconen ziet staan (alles eindigend op -cone, -xane, -silane en conol, maar ook paraffine liquidum en mineral oil) dan is de basis van het product goedkoper (siliconen zijn erg goedkoop) en ‘leeg’ (siliconen bevatten geen werkstoffen).

Investeer door de juiste behandelingen en producten met de juiste werkstoffen passend bij jouw huidtype te gebruiken. Wij adviseren je graag. Ook al is het soms duurder dan bij een drogist of in de supermarkt, vergeet niet: wees goed voor je huid, je moet er de rest van je leven mee doen!

Natuurlijk kan ik niet in jouw portemonnee kijken, maar wat een goed, en goedkoper, alternatief is, is de gezichtsverzorging van Loveli. 100% troep vrij en laag in kosten. Zowel Salonnepro en Loveli zijn Nederlandse merken en worden helemaal in Nederland geproduceerd, alle twee zijn ze te koop bij Salon Wonderschoon .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.